Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

SUPERFRONT BIG FISH

Trygga leverantörer


Vi ger dig fast pris på hela jobbet inklusive el, vvs och inredning. Showroom på Industrigatan där du kan se en olika miljöer till ditt badrum. Vi har även badrum till fastpris!

Badrum


Hos Arka kan ni välja vilken leverantör som önskas. Vi använder även här Superfront till våra badrumsmöbler, som kan även byggas runt överskåpen i Ikeas Metod-serie. Genom att kombinera våra designelement kan du skapa unika badrumsmöbler i 4 olika format. Och på samma sätt som våra handtag och ben är tillverkade i solida, äkta metaller - så hittar du här handfat i solid mässing och koppar. Tidlös design som lever länge.

Inspiration Galleri Superfront

Be om offert

Varför skall ARKA renovera ditt badrum?

Kvalité och pris

Genom att tillsammans göra en analys av ditt renoveringsbehov, kan vi ge dig ett mycket exakt pris. Samtidig har kvalitén i våra arbeten allra högsta prioritet. Lång erfarenhet, goda hantverkare och störst möjliga fokus på kundservice borgar vi för ett optimalt resultat.

Vi arbetar smart

Hos ARKA är vi inte bundna till någon leverantör. Vi renoverar ditt kök precis som du önskar inom ramen för din budget. Du sätter själv gränsen för vad vi ska leverera. Valet är ditt!

Vi är totalentreprenad

Hos ARKA erbjuder vi inte bara alla tjänster till dit kök, vi kan även renovera hela din bostad. Vi är specialister inom renovering av privata hem, och våra medarbetare har lång erfarenhet från branschen. Oavsett om det är kök, badrum, tak eller stuga, så erbjuder vi allt du behöver till renoveringen av ditt hus från ARKA.