golvläggning

Golvläggning

GOLV FRÅN FORBO

Vi gillar golv!


ARKA Golv & Måleri har många års erfarenhet av arbete med golv. Vi är specialister inom alla typer av golv för privata hus och mindre företag. Vi kvalitetssäkrar alla jobb genom vår kvalitetsdokumentering.

 

Golv kan förnya


Ett trägolv ger en genuin känsla och blir bara vackrare med åren. Golvytor kan göra ett golv behagligt att gå på, trots att ytan är hårdare än sten. Arka Golv & Måleri har kompetens att lägga alla typer av golv. Allt från parkett i vardagsmiljö och kakel i badrum, till mer avancerade golvbeläggningar för produktionslokaler som ska kunna tåla riktigt tuffa tag. Vi gör hela jobbet själva, allt från gjutning till slutfinishen på ytlagret.  Våra golvläggare arbetar enligt Golvbranschens Våtrumskontroll och har GVK auktorisation.  

Inspiration från Forbo

Be om offert

Varför skall ARKA lägga ditt golv?

Kvalité och pris

Genom att tillsammans göra en grundlig analys av ditt renoveringsbehov, kan vi ge dig en mycket precist pris. Samtidigt har kvalitén i vårt arbete allra högsta prioritet. Lång erfarenhet, goda hantverkare och största möjliga fokus på kundservice borgar för ett optimalt resultat.

Vi arbetar smart

Hos ARKA är vi inte bundna till någon leverantör. Vi renoverar ditt kök enligt önskemål och inom din budget. Du sätter själv gränserna för vad som ska levereras. Valet är ditt!

Vi erbjuder totalentreprenad

Hos ARKA erbjuder vi inte bara tjänster till ditt kök, vi renoverar även hela din bostad. Vi är specialister inom renovering av privata hem, och våra medarbetare är mycket bra och erfarna hantverkare. Oavsett om det är kök, badrum, tak eller stuga, så erbjuder vi allt du kan behöva för renoveringen av ditt hus från ARKA.