Köksrenovering

Köksrenovering

SUPERFRONT KÖKSLUCKOR

Oberoende köksproducenter


ARKA är inte bundet till någon köksproducent, utan vi jobbar med alla. Vi använder Superfronts luckor och täckskivor som gör ett enkelt IKEA kök till något unikt. Vi utför totalentreprenad med alla underentreprenörer - One stop shop

 
 

Planera ditt kök


Vad roligt att du ska sätta igång med renoveringen av ditt kök. Eller kanske är det ett nybygge så du har fria händer till att göra vad du vill! Med rätt information och rätt planering kommer detta att gå hur bra som helst! Att planera ett kök kräver stor noggrannhet, kunskap och en smula tålamod. Hos Arka slipper ni olika leverantörer och hantverkare att samverka, så det blir enklare för allt att klaffa. Se till att planera med goda marginaler och ge rätt personer rätt information - det brukar vara avgörande för att ditt köksprojekt ska flyta på optimalt. Arka har lösningen för dig!

 

Fronter


Vår drivkraft är att skapa vackra kök som håller över tid, både estetiskt och kvalitetsmässigt. Därför inspireras vi gärna av färg och form som lyckats hålla sig vid liv genom sekler. Det ger våra fronter en tidlös design som alltid känns aktuell.

 Inspiration Galleri Superfront

Be om offert

Varför skal ARKA renovera ditt kök?

Kvalité och pris

Genom att göra en grundlig analys av ditt renoveringsbehov, kan vi ge dig en mycket exakt pris. Samtidigt har kvaliteten i vår leverans allra högsta prioritet. Lång erfarenhet, goda hantverkare och största möjliga fokus på kundservice säkrar dig som kund ett optimalt resultat.

Vi arbetar smart

Hos ARKA är vi inte bundna till någon leverantör. Vi renoverar till ditt kök inom din budget. Du sätter själv gränserna för  vad vi kan leverera. Valet är ditt!

Vi är totalentreprenad

Hos ARKA får du inta bara alla tjänster till dit kök, du får renoverat hela din bostad. Vi är specialister inom renovering av privata hem, och våra medarbetare är mycket goda i sin profession. Antingen det är kök, badrum, tak eller stuga, så får du allt du behöver till renovering av ditt hus från ARKA.