vice-verkställende-direktør

Vice verkställande direktör

Arka Golv & Måleri AB startades i Mars 2015 och har sedan dess vuxit till att bli ett av regionens största hantverksföretag med fokus på ytskiktsbehandlingar. Vi är i dag 30 medarbetare och omsatte under 2016 över 20 miljoner kronor. Arka bygger på idéen om att våra hantverkare är bolagets enskilt viktigaste tillgång, och är vi måna om personalen kommer vi få nöjda kunder och i slutändan en hög och stabil lönsamhet. Vi skall nu ta nästa kliv i företagets utveckling och söker en person som kan vara med att transformera Arka från ett lokalt 20-miljonersbolag till ett regionalt 100-miljonersbolag.


 

Som vice verkställande direktör vill du bland annat ansvara för:

  • Att våra arbetsledare & hantverkare jobbar på effektivast möjliga sätt och utnyttjar möjligheterna som dagens digitala värld erbjuder.
  • Att representera Arka gentemot våra befintliga och nya företagskunder
  • Att utarbeta större offerter tillsammans med verkställande direktör
  • Att hantera efterkalkyler och ekonomisk analys
  • Att utforma den strategiska utvecklingen av Arka tillsammans med vd & styrelsen

 

Önskade kvalifikationer:

För Arka handlar allt om människor. Vi söker dig med en passion för ditt arbete och inställningen att allt är möjligt. Du drivs av noggrannhet, hårt arbete och ödmjukhet inför utmaningar. Du är kanske byggnadsingenjör, platschef, ekonom, eller bara fantastiskt duktig på det du gör i dag. Vi arbetar i Bluebeam och CAD, så om du också redan gör det är det en fördel, men inget måste. Allt kan läras. Dock måste du vara en expert på att hantera människor på ett professionellt och respektfullt sätt. Bakom varje penseldrag och kakelplatta finns en kund som betalar för våra tjänster, och vi arbetar för att göra dessa till våra framtida Arka-ambassadörer.

 

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en roll där du får vara med att forma bolaget och vår framtid. Vi kan lova dig spännande
utmaningar och en dynamisk vardag i en nytänkande miljö. Din lön kommer du vara nöjd med, och du får ta
del av vårt optionsprogram som ger dig möjligheten att bli delägare i Arka.
Låter det intressant?

 

Låter det intressant?

Skicka din ansökan til larsandreas@arka.nu. Vill du veta mer ring 0705-333944. ALLA ANSÖKNINGAR
BEHANDLAS KONFIDENTIELLT.