Jobba hos oss

På grund av kraftig ordertillväxt söker vi nu flera målare till vår privatmarknad och entreprenadavdelning.

Vår filosofi går ut på att vara mycket kostnadseffektiva med allt som inte rör vår kärnverksamhet, samtidig ge våra hantverkare alla förutsättningar för att jobba effektivt och rationellt. Att snåla med det som inte är viktig gör oss konkurrenskraftiga och låter oss ge våra medarbetare bra villkor.

Denna enkla idé visar sig fungera och vi är nu i stort fullbokade fram till sommaren 2018. För att kunna hjälpa nya och gamla kunder behöver vi nu flera duktiga målare.

Önskade kvalifikationer:

Vi tar för givet att du är en duktig målare som drivs av stolthet för ditt yrke. Du tänker framöver, planerar ditt arbetsflöde så du jobbar smart. Tar egna initiativ och hjälper dina kolleger.

Utöver detta måste du vara en expert att hantera människor på ett professionellt och respektfullt sätt. Bakom varje penseldrag finns en kund som betalar för våra tjänster, och vi arbetar för att göra dessa till våra framtida Arka-ambassadörer.

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en på riktigt bra arbetsmiljö där du får förutsättningar att utveckla dig som hantverkare. Vi bryr oss om våra kunder och sätter alltid kvalité i förarsätet. Våra krav på dig är höga, kanske högre än vad du är van vid. Men är du den vi söker passar det dig perfekt. Vill du mäta dina jobb får du gärna det.

Låter det intressant?

Skicka mail till larsandreas@arka.nu och berätta om dig själv. Vill du veta mer ring 0705-333944.

ALLA ANSÖKNINGAR BEHANDLAS KONFIDENTIELLT.