Badrumsrenovering

Vi ger dig fast pris på hela jobbet inklusive el, vvs och inredning. NYHET: Nu kan vi erbjuda finansiering i samarbete med Ecster.

Läs mer
Målning Inne och ute

På ARKA Golv & Måleri är vi väl orienterade i allt inom måleri. Vi har gesällbrev som påvisar en god utbildning inom yrket.

Läs mer

Vi utför även totalrenovering, hör av dig för offert!

Läggning av golv

ARKA Golv & Måleri har många års erfarenhet av arbete med golv i alla de slag. Vi kvalitetssäkrar alla jobb genom våra kvalitetsdokument.

Läs mer
Köksrenovering

Vi är inte bundet till någon köksproducent, utan jobbar med alla. Totalentreprenad för alla underentreprenörer.

Läs mer

Så nyttjar du ROT-avdrag

Om det är möjligt vill du säkerligen nyttja ROT-avdrag så låt oss hjälpa dig reda ut begreppet.

ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden för upp till 50 000 kronor per person och år när du renoverar eller bygger om. Står ni som två ägare av en bostad kan ni alltså dela upp ROT-avdraget och får därmed ett tak på 100 000 per år.

Om ni vill göra avdrag enligt ROT så hjälper vi er med att skicka in ansökningar till Skatteverket och drar av 30 % av våra arbetskostnader direkt på din faktura. När din ansökan sedan godkänts av skatteverket får du ett besked i brevlådan.

Du kan vara trygg med att vi hjälper dig genom hela processen.

Läs mer på skatteverket

 

Totalentreprenad

Som kund ska du aldrig behöva bli lidande för att en hantverkare väntar på en annan. På Arka erbjuder vi dig att koordinera alla arbetare. Bättre planering, bättre samordning, noll väntetid och allt arbete samlat på en faktura. Allt för att du ska känna dig trygg, få en bra insyn i arbetet och på ett smidigt sätt kunna följa processen.
Kontakta oss och få reda på mer.

Kunden i fokus

På Arka har vi en vision om att bli kundens självklara val. Det uppnår vi genom hårt arbete, stort engagemang och genom att alltid sätta kunden i första rummet. Vi inser att det är fler aktörer som hävdar att de arbetar på detta vis så vi låter gärna våra aktiviteter bli kvitton på hur vi gör det där lilla extra för dig som kund. Läs till exempel gärna om hur du har full insyn i vårt arbete genom den kundwebb vi upprättar åt dig eller om konceptet ”Håll fakturan” som är vår lösning på det moment 22 som uppstår när du inte får lån för en renovering eftersom din bostad inte ännu fått den värdeökning som själva renoveringen skulle ge.

Vårt sätt att arbeta med kunden ständigt i fokus på detta sätt har fött en företagskultur som genomsyras av stort yrkeskunnande, stolthet och glädje. Därför drar vi också till oss personer som delar vår vision, som passar väl in i vår företagskultur och som därmed driver Arka framåt. En annan stor framgångsfaktor är att vi är måna om våra anställda på Arka. För vi vet att det är tack vare deras fina arbete som så många rekommenderar oss för sina bekanta. Fråga gärna några som har anlitat oss.
Kontakta oss och få reda på mer.

Håll fakturan

När du köper ett hus får du ett bottenlån på 85 % av vad huset är värt. Men ska du renovera huset behöver du ta ytterligare ett lån för själva renoveringen med betydligt sämre villkor även om du vet att renoveringen i sig kommer göra så att värdet på huset ökar.

Vår lösning är det vi kallar Håll fakturan, vilket innebär att vi inte fakturerar dig förrän renoveringen är genomförd och huset fått sin värdeökning. På så sätt blir lånet för renoveringen till samma fina villkor som ditt bottenlån.

Upplägget börjar med att vi, tillsammans med dig, träffar din bank och din mäklare för att diskutera renoveringen och den förväntade värdeökningen och så snart vi har kommit överens så börjar vårt team arbeta för ditt nya hem.
Kontakta oss och få reda på mer.

Arka - Hantverkare att lita på
 • "Bra kundbemötande och stort engagemang"

  ARKA Golv och Måleri har från dag ett levererat vad vi har frågat efter. Med ett bra kundbemötande och stort engagemang från grabbarna som varit på plats så är vi väldigt nöjda med resultatet. Frågetecken kring utförandet har tagits om hand och vi känner ett stort förtroende för företaget och att de tar sitt ansvar mot kunden.
  – Staffan McLearnon, Viby, Kristianstad. Projekt: totalrenovering av hus, målning och plattsättningsarbete.

 • "Allt har flutit på utan problem"

  Från första kontakten med ARKA har allt flutit på utan problem. Vi är mycket nöjda med resultaten på arbetet, allt från de totalrenoverade sovrummen till allt småfix som lagning av diverse hål i väggar mm. Så jag kan med gott samvete rekommendera ARKA.
  – Kjell Pantzar, Hässleholm. Projekt: målning och golvläggning. 

 • "Goda råd och vägledning under projektets gång"

  Utförandet har varit mycket professionellt genomfört av skickliga hantverkare som varit mycket noggranna, och vi har även fått goda råd och vägledning under projektets gång. En arbetsledare som har varit lyhörd inför våra önskemål och som är en jädrans duktig snickare!
  -Krister Sund & Carin Andersson, Huaröd, Kristianstad. Projekt: totalentreprenad, kök och badrumsrenovering.