Om arka

På Arka har vi en vision om att bli kundens självklara val. Det uppnår vi genom hårt arbete, stort engagemang och genom att alltid sätta kunden i första rummet. Vi inser att det är fler aktörer som hävdar att de arbetar på detta vis så vi låter gärna våra aktiviteter bli kvitton på hur vi gör det där lilla extra för dig som kund.

Läs till exempel gärna om hur du har full insyn i vårt arbete genom den kundwebb vi upprättar åt dig eller om konceptet, Håll fakturan, vår lösning på det moment 22 som uppstår när du inte får lån för en renovering eftersom din bostad inte ännu fått den värdeökning som själva renoveringen skulle ge.

Vårt sätt att arbeta med kunden ständigt i fokus på detta sätt har fött en företagskultur som genomsyras av stort yrkeskunnande, stolthet och glädje. Därför drar vi också till oss personer som delar vår vision, som passar väl in i vår företagskultur och som därmed driver Arka framåt.

En annan stor framgångsfaktor är att vi är måna om våra anställda på Arka. För vi vet att det är tack vare deras fina arbete som så många rekommenderar oss för sina bekanta. Fråga gärna några som har anlitat oss.

Följ oss på facebook och instagram